Parcheaza corect

Nu fac 10 ani de condus cât fac cei 7 ani de acasă

Rotary Club Alba Iulia CIVITAS SOLIS lansează campania “Parchează corect”. Prin intermediul acesteia inițiatorii își propun să sensibilizeze comunitatea locală albaiuliană în ceea ce privește problema parcărilor incorecte. Fiecare dintre conducătorii auto au fost, cel puţin o dată, incomodaţi sau puşi în imposibilitatea de a parca din cauza unor şoferi “certaţi” cu legea bunului simţ. Campania “Parchează corect” se vrea a fi un semnal de alarmă în acest sens. ”Începand cu luna noiembrie membrii clubului Rotary Alba Iulia CIVITAS SOLIS vor fi prezenti cu regularitate in marile  parcari din Alba Iulia pentru a atrage atentia asupra problemelor ridicate de parcarilor incorecte.” a precizat presedintele organizatiei, Daniel Popa.

Rotary este o organizatie de lideri de afaceri si profesiuni, uniti la nivel mondial, care furnizeaza servicii umanitare, ce aplica standarde etice inalte in toate vocatiile si ajuta la construirea bunavointei si pacii mondiale.

Obiectivele Rotary 1.Dezvoltarea cunostintelor ca oportunitati de servicii, 2. Standarde etice inalte in afaceri si profesii, recunoasterea meritelor profesiilor folositoare si demnitatea ocupatiei fiecarui Rotarian ca o oportunitate de a servi societatii; 3. Aplicarea idealului de servicii in fiecare Rotarian, in afaceri si in viata in comunitate; 4. Avansarea intelegerii, bunavointei si pacii internationale printr-o lume de afaceri unite si prin profesionisti uniti in idealul de servicii.