Acțiune de promovare a Cetății –  1 decembrie – Mediatizarea Cetății prin distribuirea de căni inscripționate cu simbolul cetății, , distribuirea de pliante, vederi și mici cadouri celor interesați.

În jurul datei de 1 Decembrie va fi amplasat Domul Geodezic , o construcție emblematica pentru club, simbol al unei geometrii a naturii , dar și al unei eficiente spațiu-energie, într-o perioadă în care omenirea își pune tot mai mult problema resurselor limitate de care dispune . Albaiulienii și nu numai sunt așteptați de către rotarienii de la Civitas Solis pentru a sărbători împreună Ziua Națională a României, dar în același timp pentru a se încălzi cu o cana de ceai fierbinte sau un vin fiert cu scorțișoară , într-o locație cu totul specială .

Domul a fost gazda pentru multi rotarieni aflați în vizită la Alba Iulia precum și unui grup de tineri de 7 naționalități diferite care fac parte din Programul de schimb de tineri YEP. Anul 2013 a fost momentul când am făcut și un zbor demonstrativ deasupra cetății .

La montajul Domului Geodezic au ajutat și cluburile Interact și Rotaract .

Pentru mai multe detalii va rugam să ne sunați , să ne trimiteți mail sau scrisori .

Va așteptăm în număr cât mai mare !

  • IMG_1699
    IMG_1703
    IMG_1704
    IMG_7384

View more photos →