Rotary Fest

Vineri 10 mai 2019, Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis a aniversat 11 ani de activitate în cadrul primei ediţii Rotary Fest.

Desfășurat la Restaurantul Conac, într-o atmosferă relaxantă, la eveniment au participat prieteni rotarieni din cluburile din Alba Iulia și Deva și familiile lor, precum și tinerii colegi din RotaKids și Interact Alba Iulia, prieteni care ne-au fost alături în proiectele realizate în aceşti ani.

Ca membrii ai CLUBULUI ROTARY ALBA IULIA CIVITAS SOLIS, venim din medii diferite. Membrii noștri includ cadre didactice, oameni de afaceri, avocați, notari, asistenţi sociali, specialiști financiari. Unii sunt la maturitatea carierei lor, alții sunt la început de drum. Dar noi toți împărtășim acelaşi angajament de a servi comunitatea din care facem parte și, atunci când trăim acest angajament, fiecare membru constată că are alături prieteni împreună cu care poate realiza asemenea acţiuni.

În spiritul temei alese pentru anul rotarian 2019-2020, „Rotary conectează lumea”, clubul își dorește să promoveze prietenia cu membrii comunității din care facem parte, iar seara de vineri am dedicat-o acestui spirit, în dorinţa de a face cunoscute proiectele şi acţiunile de voluntariat realizate de club în cei 11 ani de activitate şi proiectele pentru viitor.

În cadrul evenimentului s-au rememorat principalele reuşite ale clubului (proiecte în domeniul sănătăţii, ecologizării şi protecţiei mediului, educaţiei, culturii, cauze sociale etc.) și s-au prezentat proiectele în care este implicat în prezent clubul, precum programul Rotary Youth Exchange, taberele Rotary pentru tineri și campionatul de șah care va avea loc în data de 17 mai 2019.

De asemenea, colegii mai tineri din cadrul Interact și RotaKids au prezentat proiectele desfășurate de ei, s-au degustat vinuri S.E.R.V.E. și, nu în ultimul rând, membrii talentați ai clubului Rotary Alba Iulia Civitas Solis și RotaKids ne-au încantat cu momente artistice de excepție.