RC Civitas Solis

Club Rotary Alba Iulia CIVITAS SOLIS

Fanion

A luat fiinţă la iniţiativa unor tineri din clubul ROTARACT ALBA. În luna noiembrie 2007 un nucleu de tineri au dorit să pună bazele unui nou club Rotary în Alba Iulia. Trebuie menționat faptul că 8 membri fondatori sunt foşti rotaractori care au dorit să rămână alături de marea familie Rotary. Membri fondatori ai noului Rotary Club sunt 21 la număr din care 5 fete şi 16 băieţi cu o medie de vârstă de 35 ani.

Un club tănăr care vine cu idei şi inițiative de a porni o serie de proiecte ambiţioase. În tot timpul constituirii nucleului clubului Rotary CIVITAS SOLIS am beneficiat de un real suport şi sprijin din partea d-lui Ovidiu COȘ, Guvernator 2007-2008 District 2241 România Republica Moldova, motiv pentru care îi suntem recunoscători.  De asemenea dorim să mulțumim și  Rotary Club Alba Iulia care ne-a călăuzit pașii spre marea familie Rotary.

Clubul îşi propune să fie un real actor în viaţa comunităţii locale, unde doreste să dezvolte o serie de proiecte ce urmăresc dezvoltarea comunitară.