Rotary Alba Iulia Civitas Solis

End Polio Rotary

Eradicarea poliomielitei este unul dintre cele mai vechi și mai importante eforturi Rotary International.
 
În calitate de partener fondator al Global Polio Eradication Initiative, Rotary a lansat lupta globală împotriva poliomielitei în 1985 și de atunci a contribuit la imunizarea a peste 2,5 miliarde de copii și a redus cazurile de poliomielita cu 99,9% la nivel mondial.
 
Poliomielita este o boală virală, extrem de contagioasă, care poate provoca paralizie, dificultăți respiratorii și în cazuri grave chiar moartea bolnavului. Copiii cu vârste mai mici de 5 ani sunt cei predispuși la a contacta această boală.
 
 

Rotary International lucrează pentru eradicarea poliomielitei de mai bine de 35 de ani. În calitate de partener fondator al Global Polio Eradication Initiative, Rotary a lansat lupta globală împotriva poliomielitei în 1985 și de atunci a contribuit la imunizarea a peste 2,5 miliarde de copii. O reducere la nivel mondial a cazurilor de poliomielită cu 99,9%. De mai bine de trei ani, ultimele cazuri de poliomielita mai sunt doar în țări precum Afganistan și Pakistan.
Toate aceste realizări erau imposibile fără o comunitate unită, o comunitate fără granițe, în care scopul comun este de a-i ajuta pe ceilalți. 
 

Dacă doriți să ne susțineți în proiectele viitoare, ne puteți fii alături și în calitate de:

Donator – mai multe info AICI

Sponsor – mai multe info AICI

Voluntar – mai multe info AICI