Rotary Alba Iulia Civitas Solis

In Memoriam – Dragoș Zaharia

Mi-am propus să îi ajut pe alții și acesta a devenit un mod de viață pentru mine.
Dragoș Zaharia ( 10.05.1980 – 20.10.2023 )
 
Cu regret și profundă durere vă anunțăm că, în această zi, s-a stins din viață bunul nostru prieten rotarian Dragoș Zaharia.
Născut în anul 1980 la Roman, județul Neamț, a venit pentru a studia politologia la Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia și s-a îndrăgostit de orașul marii Uniri, unde s-a stabilit, a profesat și și-a întemeiat o frumoasă familie.
 
 În anul 2008, alături de alți tineri entuziaști, a devenit membru fondator al Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis, președinte al clubului în mandatul 2010 – 2011 și în ultimii ani, membru de onoare al clubului.
În anul 2016, pentru întreaga sa activitate dedicată semenilor, a fost declarat ”Rotarianul Anului” de Districtul 2241 – România și Republica Moldova. Împreună cu ceilalți membri ai clubului, Dragoș s-a dedicat binelui în comunitatea locală sub deviza ”a servi mai presus de sine”.

Dragoș a pus bazele, în urmă cu 16 ani, Asociației SM SPEROMAX ALBA, pe care a condus-o în calitate de președinte, fiind un veritabil luptător cu scleroza multiplă și efectele acesteia.
Întreaga sa activitate și-a dedicat-o oamenilor din comunitatea în care a trăit, atât profesional, cât și prin activitățile de voluntariat: membru fondator al Alumni UAB – Asociatia Absolventilor Universitatii “1 Decembrie 1918” Alba Iulia; facilitator comunitar la Fondul Român de Dezvoltare Socială; animator socio-educativ la Fundația RTC România; manager de proiect la Consiliul Județean Alba; politolog la Asociația Sprijiniți Copiii Alba Iulia.
 
Transmitem condoleanțe familiei îndoliate, prietenilor și colegilor din Asociația SM SPEROMAX ALBA și tuturor celor ce vor simți lipsa vorbei sale îngăduitoare, cu care va rămâne în amintirea noastră.
Ai fost și vei rămâne în inimile noastre, Dragoș!
Dumnezeu să îl odihnească în pace și lumină!