Rotary Alba Iulia Civitas Solis

Inaugurarea Cantinei Sociale “Cuvioasa Paraschiva”

Cu bucurie și mândrie, Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis a fost prezent pe 7 decembrie la slujba de binecuvântare a Cantinei Sociale de la Centrul de Zi pentru copii “Cuvioasa Paraschiva” -Alba Iulia, coordonată cu dragoste și devotament de Pr. Dr. Florin-Spiridon Croitoru.
 
Această cantină aduce lumină și speranță în comunitatea noastră, oferind zilnic hrană pentru copiii centrului de zi dar și persoanelor în vârstă, singure și bolnave, din zona Ampoi, Alba Iulia.
Suntem profund recunoscători pentru că, încă din anul 2022, am inițiat și sprijinit proiectul “Hrană și speranță pentru fiecare copil!”. Datorită donațiilor generoase, am putut echipa cantina cu ustensile de gătit și aparate frigorifice, asigurând astfel condiții optime pentru acest spațiu.
Felicitări deosebite colegului nostru Cosmin Stanciu, care împreună cu Părintele Dr. Florin-Spiridon Croitoru, au fost temelia acestui proiect minunat.

Este o bucurie să fim parte dintr-o comunitate atât de implicată și generoasă! 
Totodată, astazi 10 decembrie, transmitem un călduros – La mulți ani, dragă părinte! Să aveți un an plin de sănătate, fericire și împliniri! 
Mulțumim tuturor celor care au susținut acest proiect și care continuă să facă posibilă schimbarea în bine în viețile celor mai vulnerabili din comunitatea noastră. 
 
 
 
Dacă doriți să ne susțineți în proiectele viitoare, ne puteți fii alături și în calitate de:

Donator – mai multe info AICI

Sponsor – mai multe info AICI

Voluntar – mai multe info AICI