Rotary Alba Iulia Civitas Solis

Rotary Susține Educația

Rotary Susține Educația
De peste 5 ani împreună pentru copii

În 2019, am început acest proiect cu o viziune simplă, dar puternică: să aducem un zâmbet pe chipurile copiilor aflați în dificultate financiară, asigurându-le rechizitele școlare de care au nevoie pentru a-și continua educația. Și suntem mândri să vă spunem că, împreună, de-a lungul acestor ediții, am reușit să atingem acest obiectiv în fiecare an!

Am fost alături de copii din localități precum Răchita, Cetatea de Baltă, Săciori, Tătârlaua și la Centrul de Educație Incluzivă din Alba Iulia. Am văzut bucuria și recunoștința în ochii lor și ne-a motivat să mergem mai departe.

În acest an, am ajuns la ediția a V-a a cestui frumos eveniment unde am avut ocazia să oferim rechizite școlare copiilor din satul Tătârlaua. Eforturile noastre comune au adus zâmbete sincere și speranță pentru un viitor mai luminos pentru acești minunați tineri.

Vom continua să investim în educație pentru a construi o societate mai bună! Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în acest proiect și partenerilor.

#thankyou #rotaryteam

Rotary Club Alba Iulia, Rotary Club Cugir Anima Mundi, CLUB Rotary SEBES, RotaKids Alba Iulia, Interact Alba Iulia, Rotaract Alba Iulia, RotaKids Sebes și CTC STORE

Dacă doriți să ne susțineți în proiectele viitoare, ne puteți fii alături și în calitate de:

Donator – mai multe info AICI

Sponsor – mai multe info AICI

Voluntar – mai multe info AICI